shapka_top.jpg

Пивоварний ячмінь

Пивоварний ячміньІснує досить велика різноманітність пивоварного ячменю, який пристосований до умов різних регіонів зовнішнього середовища. Його вважають високотехнологічною зерновою культурою, яка вимагає особливої уваги і турботи, починаючи від моменту посіву, закінчуючи моментом зберігання. Якщо дотримуватися всіх правил його вирощування і стежити за його зростанням, то гарантовано можна отримати бажаний урожай.
Пивоварний ячмінь спеціально вирощують для виробництва солоду і варення пива. Щоб він був для цього придатний, потрібно строго дотримуватися певних вимог. Також він вимагає особливих умов вирощування. Його зерна повинні містити певний обсяг білка, тому до нього додають різні добрива, які і допомагають цього досягти.
Після того як ячмінь пивоварний досягає фізіологічної зрілості, починається збір його врожаю. Варто пам'ятати дуже важливе правило, суть якого полягає в тому, що не можна під час перевезення і зберігання змішувати різні сорти.

Якщо Вас цікавить пивоварний ячмінь найвищої якості, тоді звертайтеся до нас в компанію. Під нашим суворим керівництвом велика площа земель, на яких ми вирощуємо рослинництво. Ми регулярно збираємо великий урожай різної продукції, яка володіє тільки кращими характеристиками.


Дізнатися більше важливої і змістовної інформації про пивоварний ячмінь Ви зможете під час консультації з нашим кваліфікованим фахівцем. Він знайде питання на всі Ваші питання і розповість про наші пропозиції.
Нашому пивоварному ячменю віддають свій вибір багато клієнтів, які на власному досвіді переконалися в нашій надійності, відповідальності і професійності.